Misiunea

MISIUNEA

Misiunea asociației noastre este ajutorarea la nivel național a bolnavilor de hemofilie, a persoanelor cu nevoi speciale și desfășurarea oricăror alte activități în folosul societății civile.

Pentru realizarea acestui scop, asociația urmează să transpună în practică următoarele obiective prin Statutul Asociației Haemophilia – România:

1. Ajutorarea la nivel national a persoanelor bolnave de hemofilie;
2. Înlăturarea obstacolele care împiedică persoanele cu hemofilie să-și exercite drepturile și libertățile civile.
3. Promovarea alternativelor de tip familial, prin dezvoltarea și diversificarea serviciilor de recuperare și reintegrare în viață socială.
4. Asigurarea asistenței sociale și medicale în ambulatoriu și a transportului persoanelor cu hemofilie.
5. Colaborarea cu instituții și persoane de drept public și privat, inclusiv ale administrației locale și centrale, precum și alte instituții abilitate în vederea derulării proiectelor de dezvoltare a societãții civile.
6. Crearea unui Centru național de informare și educare a persoanelor cu hemofilie și a populației – în conformitate cu legislația României și în concordanță cu Normele Uniunii Europene și a ale Organizației Mondiale a Sănătății.
7. Promovarea unor relații interne și internaționale în vederea colectãrii de fonduri, medicamente, aparatură etc, pentru realizarea scopului și obiectivelor Asociației Haemophilia.

Motto:
“Hemofilia nu așteaptă să se facă dimineaţă !”

Tags
Haemophilia, doctor, blood, coagulation-diagnosis, cromosome-mutation, science-blood, donation, healt-medicine, splashing-person-location, plabelebs, bleed, slimy-bleed-clinical-white, clinic-profesional-suport, disorder, dragstore-medic-condition, red-illnes, job, flow, physician, hemorhage, rhesus-aneamia-splattered-knowledge-help, apothecary, pharmacy-medical, hepatitis, donor-practice, clot, assistant-dripping, platelebs-flowing, doneaza, hemoragie, redirectionare2%, hemofilie fundatie, asociatia hemofilia.